THE MAKING OF MAVEN

THE MAKING OF MAVEN

Whenever mentioning fashion, creativity and uniqueness are indispensable to create a beautiful product. Besides impressive design, MAVEN focuses more on the quality and production process of products.

_

Mỗi khi nhắc đến thời trang, sáng tạo và độc đáo là điều không thể thiếu để tạo nên một sản phẩm đẹp, tuy nhiên, bên cạnh thiết kế ấn tượng, MAVEN càng chú trọng hơn vào chất lượng và quá trình sản xuất sản phẩm.

 

      

Every pattern, from small to large, from simple to complex is hand-made by the tailors. The ingenuity and professionalism are shown through the needle, creating homogeneity and harmony in terms of quality for the whole collection.

_

Từng hoạ tiết từ nhỏ đến lớn, từ đơn giản đến phức tạp đều được những người thợ tự tay đính kết. Sự khéo léo, chuyên nghiệp thể hiện qua đường kim mũi chỉ, tạo nên sự đồng nhất và hài hoà về mặt chất lượng cho cả bộ sưu tập.

 

.    

 

Meticulousness, thoughtfulness, and perfectness in each stage make each product when it comes to customers become the gifts bearing MAVEN's imprint.

_

Sự tỉ mỉ, chỉn chu và cầu toàn trong từng khâu khiến mỗi chiếc váy khi đến tay khách hàng đều trở thành những món quà mang dấu ấn riêng của MAVEN.

 

 

The making of Florence Dress

 

 

Every MAVEN product has its own story, and so does Florence Dress. Having gone along with MAVEN from the early days of establishment, this dress is the symbol design style of sophistication and elegance. Every detail shows the meticulousness, ingenuity, and workmanship of the craftsmen. That fragile and tender appearance makes Florence Dress become one of the designs associated with MAVEN over the years.

_

Mỗi sản phẩm của MAVEN đều có một câu chuyện riêng, và Florence Dress cũng vậy. Đã cùng nhau đi xuyên suốt chặng đường từ những ngày đầu thành lập, chiếc váy này mang đậm phong cách thiết kế của sự tinh tế, thanh lịch đồng thời mỗi chi tiết đều thể hiện sự tỉ mỉ, khéo léo và tay nghề của những người thợ. Vẻ ngoài mong manh, dịu dàng ấy đã giúp Florence Dress trở thành một trong những thiết kế gắn liền với MAVEN trong những năm qua.

Continue reading

WANDER AROUND THE CITY

WANDER AROUND THE CITY

SHELLY HEELS - FOOTWEAR 2023 COLLECTION

SHELLY HEELS - FOOTWEAR 2023 COLLECTION

SHINE BRIGHT COLLECTION x NINH DUONG LAN NGOC

SHINE BRIGHT COLLECTION x NINH DUONG LAN NGOC

Comments

Be the first to comment.