BALLET DE LUNE - FALL/WINTER 2020 COLLECTION

BALLET DE LUNE - FALL/WINTER 2020 COLLECTION
Ballerina - a lissom principal ballet dancer, she is in harmony with dances on her toes, in a melodious rhythm.
 _
Ballerina - hình dáng nàng vũ công mềm mại uyển chuyển như hòa làm một với những điệu múa trên những đầu ngón chân, cùng giai điệu du dương không lời.
 

BALLET DE LUNE is inspired by that splendid image. Soft and gentle like water, flowing like silk, the woman's delicate tenderness is revealed thoroughly through every single dance step. BALLET DE LUNE brings a dreamlike image, beautiful as fabric fluttering in her dance steps. On the low notes, yet calming people's hearts like the moonlight and stars at night.
_


BALLET DE LUNE chính được các nhà thiết kế MAVEN lấy cảm hứng từ hình ảnh lộng lẫy ấy. Mềm nhẹ dịu dàng như dòng nước, thướt tha như một tấm lụa, nét dịu dàng tinh tế của người phụ nữ được bộc lộ triệt để qua từng bước nhảy. Trên nốt nhạc trầm bổng nhưng lắng đọng lòng người tựa giai điệu của ánh trăng cùng những ánh sao đêm.

 

 

With the main material from the floating mesh chiffon and the typical pleated design of ballet, BALLET DE LUNE brings a dreamlike image, beautiful as fabric fluttering in her dance steps.
_

 Với chất liệu chủ đạo từ voan lưới bồng bềnh và thiết kế xếp nếp đặc trưng của nghệ thuật ballet, BALLET DE LUNE mang đến hình ảnh thơ mộng, đẹp đẽ siêu thực như những thớ vải tung bay theo từng bước nhảy của nàng.

 

 

 

 

For the last days of a wonderful year, let yourself experience a world that is beautiful, passionate, splendid, and graceful.

_

 

Cho những ngày cuối cùng của một năm tuyệt vời, hãy cùng MAVEN trải nghiệm một thế giới đẹp đẽ và mê say, dịu dàng và lộng lẫy đến nao lòng.

 

Photo: Thach Minh Hieu
Art Direction: The A 
MUA: Psycho.eccentric
Model: Anita
Retouch: Thoai My
Content: MAVEN team

 

 

Continue reading

DE PAPILLONS - FALL/ WINTER 2022 STREETSTYLE

DE PAPILLONS - FALL/ WINTER 2022 STREETSTYLE

A BLOOMING DAY

A BLOOMING DAY

Comments

Be the first to comment.